Tisztelt Partnereink! Tisztelt Ügyfeleink!
Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2023. október 2-án és 3-án (hétfő-kedd) az Alsónémedin lévő telephelyünkön leltározni fogunk, így nem lesz áruátvétel az említett két napon. Fontos, hogy lakossági ügyfeleinket ez nem érinti, lakossági átvételünk ez idő alatt is zavartalanul fog működni.
Megértésüket köszönjük!

Oldal kiválasztása

Komplex szolgáltatások

Home » Komplex szolgáltatások
Ipari termelő cégek részére komplex, a vállalatra szabott és optimalizált hulladékgazdálkodási megoldásokat kínálunk, gyors, rugalmas logisztikával. Szolgáltatásaink széles köre kiterjed a tanácsadásra, konténerek kihelyezésére, de akár a helyszínen szükséges személyzet biztosítására is. Pontos, segítőkész adminisztrációval támogatjuk partnereinket a bonyolult előírások betartása érdekében.

Önkormányzatok, ipari üzemek, autóbontók, hulladékgyűjtő kereskedők illetve vállalkozók, és a lakosság környezetgazdálkodási partnereként minden esetben arra törekszünk, hogy az egyéni igényekhez való rugalmas alkalmazkodás, korszerű logisztika és feldolgozási technológiák alkalmazása révén partnereink a XXI. századi környezetvédelmi követelmények között is növelhessék versenyképességüket.

Szolgáltatásainkat beszállító-partnereink érdekeinek és igényeinek megfelelően, valamint a mindenkori környezetvédelmi előírások figyelembe vételével alakítjuk ki.

  • Gyártó cégek részére teljes körű szolgáltatást biztosítunk, igény szerint veszélyes hulladékok, papír, fa, műanyag, stb. anyagok tekintetében is.
  • Eseti vagy rendszeres megsemmisítések teljes lebonyolítása, dokumentálása igény szerint.
  • Logisztikai kapacitásunk folyamatos bővítésének köszönhetően partnereink elszállítási megbízásainak 24 órán belül eleget tudunk tenni.
  • A Mü-Gu Kft. telephelyére közúton beszállított hulladékot 2×30 tonnás, a vasúton érkező hulladékot pedig 100 tonnás elektronikus, hitelesített mérlegen mérlegeljük.
  • A hulladék gyűjtőhelyen történő tárolását környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével minden esetben 1, 4, 6, 10, 18 illetve 35 m3-es konténerek telepítésével oldjuk meg.
  • A hulladékgyűjtő kereskedők illetve vállalkozók szállítási gondjait enyhítő megoldást kínálunk azáltal, hogy a kereskedők különböző telephelyein deponált hulladékot a Mü-Gu Kft. térítés ellenében elszállítja, önrakodós tehergépjárműveivel .

Stefkovics Pál

üzletfejlesztési vezető

Dolhai Tamás

vas üzletág vezető

Árlisták letöltése lakossági ügyfelek számára

Vállalati árajánlat igénylése

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjük adja meg az adatait itt

 

Kapcsolat

Üzenet küldése

Vállalati: Mutasd

Lakossági: Mutasd

Nyitva tartás

H-Cs: 7:15-16:00-ig P: 7:15-14:30-ig

Lakossági beszállítók részére:

H-CS: 7:15-15:00-ig P: 7:15-13:30-ig

Autókivonás:

H-Cs: 7:15-14:30-ig P: 7:15-13:00-ig

Ebédszünet: 12:00-12:30-ig

Megközelíthetőség

Mü-Gu Kft.

H-1239 Budapest, Ócsai út 4/a.

H-2351 Alsónémedi, Belterület hrsz 3310/4

Térkép

A telephelyeinken LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY és biztonságos, ZÁRT LÁBBELI használata kötelező!