Bemutatkozás / Cégbemutatás

Főoldal » Cégbemutatás

A MÜ-GU Kft. 1989-ben alakult, tulajdonosa az osztrák Müller-Guttenbrunn GmbH. A zöld mezős beruházással felépített feldolgozó telepünkön 1992-ben kezdtük meg tevékenységünket a magyarországi fémhulladék piacon.

Budapesti, soroksári 35.000 m2 –es telephelyünkön, működésünk közel három évtizede során a következetes és folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a vas- fém-, valamint elektronikai hulladékok kezelésének korszerű fogadóbázisát építettük fel. Mára közel 90 felkészült kollégánk, 12mrd Forintot meghaladó árbevételünk és évi 120.000 tonnát meghaladó anyagforgalmunk a garancia arra, hogy a Mü-Gu Kft részére értékesített hulladékok beszállítása, feldolgozása, ill. kezelése a legszigorúbb elvárásoknak megfelelve, ugyanakkor partnereink érdekeit szem előtt tartva történjen.

Büszkék vagyunk arra, hogy a lendületes fejlődés ellenére megtartottuk rugalmasságunkat, így a mai napig gyorsan tudunk reagálni a felmerülő piaci lehetőségekre. Fiatalos, elkötelezett szakértő csapatunk rövid időn belül megoldást kínál a legspeciálisabb igényekre is , mindezt egy tőkeerős nemzetközi cég hátterével támogatva.

Cégcsoportunk a Müller-Guttenbrunn Group (Röviden: MGG) cégeinek műszaki felkészültsége lehetővé teszi olyan eljárások alkalmazását, mellyel csoporton belül már most képesek vagyunk az elektromos és elektronikai hulladékok, valamint az autóroncsok fémes és nem fémes anyagainak a legmagasabb arányú újrahasznosítására.

Természetesen a tevékenységeinkhez szükséges, hazai jogszabályokban (Fémtörvény, Hulladéktörvény, stb.) előírt valamennyi engedéllyel rendelkezünk.

A Mü-Gu Kft. ISO 9001 minőségbiztosítási, ISO 14001 környezetirányítási, valamint ISO 18001 MEBIR rendszert működtet.

Telephelyünk egy kicsit más szemszögből

Drónfelvétellel készült imázs videó, amiben elrejtettünk egy kis meglepetést is!

Segíthetünk?

Kérjen ingyenes visszahívást!
Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!


Tisztelt Partnereink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. december 15-én, szombaton cégünk zárva tart
 
NYITVATARTÁS