Oldal kiválasztása

Bemutatkozás / Cégbemutatás

Főoldal » Cégbemutatás

A MÜ-GU Kft. 1989-ben alakult, tulajdonosa az osztrák Müller-Guttenbrunn GmbH. A zöld mezős beruházással felépített feldolgozó telepünkön 1992-ben kezdtük meg tevékenységünket a magyarországi fémhulladék piacon.

Budapesti, soroksári 35.000 m2 –es telephelyünkön, működésünk közel három évtizede során a következetes és folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a vas- fém-, valamint elektronikai hulladékok kezelésének korszerű fogadóbázisát építettük fel. Mára több, mint 90 felkészült kollégánk, 14mrd Forintot meghaladó árbevételünk és évi 126.000 tonnát meghaladó anyagforgalmunk a garancia arra, hogy a Mü-Gu Kft részére értékesített hulladékok beszállítása, feldolgozása, ill. kezelése a legszigorúbb elvárásoknak megfelelve, ugyanakkor partnereink érdekeit szem előtt tartva történjen.

Büszkék vagyunk arra, hogy a lendületes fejlődés ellenére megtartottuk rugalmasságunkat, így a mai napig gyorsan tudunk reagálni a felmerülő piaci lehetőségekre. Fiatalos, elkötelezett szakértő csapatunk rövid időn belül megoldást kínál a legspeciálisabb igényekre is , mindezt egy tőkeerős nemzetközi cég hátterével támogatva.

Cégcsoportunk, a Müller-Guttenbrunn Group (Röviden: MGG) cégeinek műszaki felkészültsége lehetővé teszi olyan eljárások alkalmazását, melyekkel csoporton belül képesek vagyunk az elektromos és elektronikai hulladékok, valamint az autóroncsok fémes és nem fémes anyagainak a ma elérhető legmagasabb arányú újrahasznosítására.

Természetesen a tevékenységeinkhez szükséges, hazai jogszabályokban (Fémtörvény, Hulladéktörvény, stb.) előírt valamennyi engedéllyel rendelkezünk.

A Mü-Gu Kft. ISO 9001:2015 Minőségirányítási, ISO 14001:2015 Környezetirányítási és OHSAS 18001:2007 Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszert működtet.

 

Telephelyünk egy kicsit más szemszögből

Drónfelvétellel készült imázs videó, amiben elrejtettünk egy kis meglepetést is!

Segíthetünk?

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!ÁLLÁSLEHETŐSÉG!   Segédmunkás munkakörbe keresünk új kollégákat.