Színesfém hulladék feldolgozás

Főoldal » Színesfém hulladék feldolgozás

Színesfém (pl.: alumínium, vörös- és sárgaréz, ólom, vagy rozsdamentes anyagok, stb.) illetve színesfémtartalmú hulladékok (például rézkábel, villanymotor, különböző fém alkatrészek) esetén is prompt szállítással, igény szerinti konténerek kihelyezésével és rugalmas telephelyi átvétellel állunk gyártóüzemi, kereskedői partnereink rendelkezésére. Felvásárlási áraink és kondícióink mindig igazodnak a piaci körülményekhez, igényekhez. Áraink különösen versenyképesek azon vegyes fémtartalmú hulladékok esetében, melyek kézi bontással nehezen vagy gazdaságosan nem szétválaszthatók (pl.: elektronikai hulladékok, motorblokkok, sebességváltók, gáz és elektromos mérőórák, stb.) Ezen anyagok kezelése, feldolgozása modern, hatékony és az előírásoknak mindenben megfelelő technológiák alkalmazásával történik.

A nem veszélyes fémhulladékok valamennyi fajtáját érintő EWC kódokra rendelkezünk a szükséges begyűjtési, szállítási, és kezelési engedéllyel.
Nagyobb mennyiségű színesfém hulladék, illetve egyedi árajánlat igénye esetén, írjon közvetlenül kollégánknak, vagy keresse üzletkötőinket!

Drávavölgyi Levente

vállalati kapcsolattartó

Temesvári Dorina

lakossági kapcsolattartó

Árlisták letöltése vállalati és lakossági ügyfelek számára

Vállalati hulladék árlisták igénylése

A vállalati árlisták igényléséhez kérjük adja meg az adatait itt

Segíthetünk?

Kérjen ingyenes visszahívást!
Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!