Tisztelt Partnereink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a Mü-Gu Kft. Alsónémedin lévő telephelyén 2023.06.07-én szerdán nem lesz lakossági áruátvétel.
A budapesti, Ócsai úton lévő telepünk az említett napon zavartalanul fog működni, ahol továbbra is várjuk Önöket.
Megértésüket köszönjük!

Oldal kiválasztása

Telepi szabályzat

Home » Telepi szabályzat

Telephelyi szabályzat PDF formátumban

A Mü-Gu Kft. 1239 Budapest, Ócsai út 4/a. szám alatt-, és a 2351 Alsónémedi, hrsz: 3310/4. szám alatt található telephelyeinek belépési és magatartási szabályzata

Jelen telepi szabályzat a telepre belépő vendégek, szolgáltatók és beszállítók részére ad útmutatást a gördülékeny és balesetmentes munkavégzés és tartózkodás érdekében. A telephelyre belépő személyek a belépéssel a telephely szabályzatát magukra nézve kötelezőnek ismerik el, tudomásul veszik továbbá, hogy a telephelyre történő belépésük kizárólag a Mü-Gu Kft. alkalmazottainak engedélyével, saját felelősségre történhet.

 1. A Mü-Gu Kft. telephelyén újrahasznosítható fémhulladékok szállítása, tárolása és feldolgozása történik, tehergépjárművek, rakodógépek és feldolgozó gépek, gépsorok segítségével. Mindezek a körülmények a telephelyen fokozott balesetveszélyt jelentenek, ezért a telephelyre érkező személyek tudomásul veszik, hogy a telephely területére mindenki a saját felelősségére lép be, tudomásul veszik továbbá, hogy telephelyre történő belépésüktől kezdődően az ott tartózkodásuk teljes időtartama alatt jelen szabályzat és a Mü-Gu Kft. alkalmazottai útmutatásainak megfelelően kötelesek eljárni.
 2. A belépéskor a biztonsági személyzet ad útmutatást, miszerint minden esetben a mérlegház ablakainál kell jelentkezni. A látogatók és szolgáltatók számára a mérleges munkatárs kihívja a célszemélyt, a beszállítók pedig megkapják a további információkat a hulladék leadással kapcsolatban.
 3. A telephelyen történő mozgás csak akkor lehetséges, ha arra a mérlegkezelő, telepvezető vagy anyagátvevő engedélyt/utasítást ad. A telepre belépő vendégek, szolgáltatók és beszállítók telephelyen történő mozgása kizárólag célirányosan, felügyelettel és engedéllyel történhet, a telepen folyó tevékenységet nem akadályozhatja, veszélyhelyzetet nem idézhet elő, a belépő személy a telepvezető vagy helyettese utasításait köteles betartani.
  A telephelyen a jelen pontban meghatározottak figyelmen kívül hagyásával és be nem tartásával történő mozgás szigorúan tilos és balesetveszélyes.
 4. A telephelyen gyalogosan közlekedő személyek részére munkavédelmi lábbeli és
  láthatósági mellény viselése kötelező. Gyalogos közlekedés kizárólag az
  elengedhetetlenül szükséges mértékben, a KRESZ szabályainak betartásával, fokozott
  figyelemmel és óvatossággal engedélyezett.
 5. A gépjárművel behajtó látogatók a kijelölt parkolóhelyen állhatnak meg, a szolgáltatók a
  célszemély utasítása alapján, a beszállítók a mérlegkezelő vagy az átvevő utasítása
  alapján megjelölt helyen állhatnak meg.
 6. A telephely területén a gépjárművek számára a KRESZ szabályai érvényesek és
  kötelezően betartandók.
 7. A jelen szabályzatban foglaltak be nem tartásából eredő károkért és sérülésekért a Mü-Gu
  Kft. felelősséget nem vállal. A Mü-Gu Kft. alkalmazottai a telepre belépő személyeket a
  szabályzat betartására, annak figyelmen kívül hagyása esetén pedig a telephelyről való
  azonnali távozásra szólíthatják fel.

 

Segíthetünk?

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!