Tisztelt Partnereink! Tisztelt Ügyfeleink!
Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2023. október 2-án és 3-án (hétfő-kedd) az Alsónémedin lévő telephelyünkön leltározni fogunk, így nem lesz áruátvétel az említett két napon. Fontos, hogy lakossági ügyfeleinket ez nem érinti, lakossági átvételünk ez idő alatt is zavartalanul fog működni.
Megértésüket köszönjük!

Oldal kiválasztása

Telepi szabályzat

Home » Telepi szabályzat

Telephelyi szabályzat PDF formátumban

A Mü-Gu Kft. 1239 Budapest, Ócsai út 4/a. szám alatt-, és a 2351 Alsónémedi, hrsz: 3310/4. szám alatt található telephelyeinek belépési és magatartási szabályzata

Jelen telepi szabályzat a telepre belépő vendégek, szolgáltatók és beszállítók részére ad útmutatást a gördülékeny és balesetmentes munkavégzés és tartózkodás érdekében. A telephelyre belépő személyek a belépéssel a telephely szabályzatát magukra nézve kötelezőnek ismerik el, tudomásul veszik továbbá, hogy a telephelyre történő belépésük kizárólag a Mü-Gu Kft. alkalmazottainak engedélyével, saját felelősségre történhet.

 1. A Mü-Gu Kft. telephelyén újrahasznosítható fémhulladékok szállítása, tárolása és feldolgozása történik, tehergépjárművek, rakodógépek és feldolgozó gépek, gépsorok segítségével. Mindezek a körülmények a telephelyen fokozott balesetveszélyt jelentenek, ezért a telephelyre érkező személyek tudomásul veszik, hogy a telephely területére mindenki a saját felelősségére lép be, tudomásul veszik továbbá, hogy telephelyre történő belépésüktől kezdődően az ott tartózkodásuk teljes időtartama alatt jelen szabályzat és a Mü-Gu Kft. alkalmazottai útmutatásainak megfelelően kötelesek eljárni.
 2. A belépéskor a biztonsági személyzet ad útmutatást, miszerint minden esetben a mérlegház ablakainál kell jelentkezni. A látogatók és szolgáltatók számára a mérleges munkatárs kihívja a célszemélyt, a beszállítók pedig megkapják a további információkat a hulladék leadással kapcsolatban.
 3. A telephelyen történő mozgás csak akkor lehetséges, ha arra a mérlegkezelő, telepvezető vagy anyagátvevő engedélyt/utasítást ad. A telepre belépő vendégek, szolgáltatók és beszállítók telephelyen történő mozgása kizárólag célirányosan, felügyelettel és engedéllyel történhet, a telepen folyó tevékenységet nem akadályozhatja, veszélyhelyzetet nem idézhet elő, a belépő személy a telepvezető vagy helyettese utasításait köteles betartani.
  A telephelyen a jelen pontban meghatározottak figyelmen kívül hagyásával és be nem tartásával történő mozgás szigorúan tilos és balesetveszélyes.
 4. A telephelyen gyalogosan közlekedő személyek részére munkavédelmi lábbeli és
  láthatósági mellény viselése kötelező. Gyalogos közlekedés kizárólag az
  elengedhetetlenül szükséges mértékben, a KRESZ szabályainak betartásával, fokozott
  figyelemmel és óvatossággal engedélyezett.
 5. A gépjárművel behajtó látogatók a kijelölt parkolóhelyen állhatnak meg, a szolgáltatók a
  célszemély utasítása alapján, a beszállítók a mérlegkezelő vagy az átvevő utasítása
  alapján megjelölt helyen állhatnak meg.
 6. A telephely területén a gépjárművek számára a KRESZ szabályai érvényesek és
  kötelezően betartandók.
 7. A jelen szabályzatban foglaltak be nem tartásából eredő károkért és sérülésekért a Mü-Gu
  Kft. felelősséget nem vállal. A Mü-Gu Kft. alkalmazottai a telepre belépő személyeket a
  szabályzat betartására, annak figyelmen kívül hagyása esetén pedig a telephelyről való
  azonnali távozásra szólíthatják fel.

 

Segíthetünk?

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!